U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

OVER JAH

JAH
interieur & vastgoedstyling is opgezet door Anne Zwart.

Ik ben geboren maar nog steeds woonachtig in Winschoten, Groningen. Creativiteit, een grote passie voor mooie materialen en kleuren en een voorliefde voor woningen, hebben mij er toe gezet om de stap te zetten om voor mezelf te beginnen. Ik wil mensen helpen, adviseren en blij maken met hun woning en interieur.

Naast het maken van interieurontwerpen, 2D & 3D plannen, moodboards, lichtplannen en vastgoedstyling, maak ik ook plattegronden.

De woning wordt volgens de NEN norm ingemeten en ik maak een volledig verzorgde plattegrond van uw woning. Inclusief perceel tekening.

 


 
 
 
Vastgoedstyliste & Ruimtelijk Vormgever genoeg? Nee, dat zeker niet!
Door alle liefde en passie voor het vak, is het altijd een feestje om de kennis te verbreden en daarom heeft JAH een Masterclass interieur fotografie gevolgd bij Theo Koeten, eigenaar van Theo Koeten Fotografie. Om het plaatje compleet te maken, is Anne ook in opleiding tot verkoopexpert.
 
 
Als Verkoopexpert help ik u bij het verkopen van uw woning. Van styling tot fotografie, plattegronden en het plaatsen van de woning op Funda. Niks is te gek en alles is mogelijk!
En het allerbelangrijkste is, is dat u overal bij wordt betrokken en kunt zelf de bezichtigingen doen, mits u dit wenst. Het is tenslotte uw verhaal en uw woning.
 
Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning en alle mogelijkheden? 
Vul het contactformulier in en dan neem ik contact met u op!
 
 
 

 

     + 31 06 11 17 96 76

    Otterlaan 90
    9675 LT Winschoten

      KVK    |    72095717

     info@jahvastgoedstyling.nl

 

     www.jahvastgoedstyling.nl
     www.samenmetanne.nl

Algemene Voorwaarden

    

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?